Paylaş
Antalya'nın Akseki ilçesinde Toros Dağları'ndaki yaban hayatının korunmasına yönelik toplantı yapıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Erdem İsmetoğlu, Akseki Belediyesi Osman Yüksel Serdengeçti Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, yaban hayatının geliştirilmesi ve doğanın korunarak gelecek nesillere aktarılması için kaçak av sorununu muhtarlarla iş birliği içerisinde aşmak istediklerini bildirdi.
Av dönemi olmadığı halde avcılık yapanlarla karşılaşılması halinde Akseki Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü, jandarma ya da emniyete ihbarda bulunulması istendi.
Kaynak: ANTALYA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
11/09/2020
11/09/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, antalyaakseki, torosdağları, yabanhayatı
antalya, antalyahaber, antalyaakseki, torosdağları, yabanhayatı
SONRAKİ
Hatay’da gümrük kaçağı makaron ele geçirildi
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Antakya ilçesinde bir otomobilde gümrük kaçağı makaron ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Hatay’da 152 tüp kobra zehri ele geçirildi
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, bir şüphelinin üzerinden 152 tüp kobra zehri ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yozgat’daki kazada hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi
Yozgat’ta otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mahmut Atıcı, memleketi Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ın Yardımsever iş insanı Mağralı, Öğrencilere süpriz yapmaya devam ediyor
Kahramanmaraş’ta yardımsever kimliği ile tanınan İş insanı Adem Mağralı bu kez de minik öğrencileri mutlu etti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler