Milli takımı antrenörü Çömlekçi son yolculuğuna uğurlandı

Mersin’de, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Atletizm Milli Takımı’nın antrenörlerinden 49 yaşındaki İbrahim Halil Çömlekçi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Paylaş

Mersin'de, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Atletizm Milli Takımı'nın antrenörlerinden 49 yaşındaki İbrahim Halil Çömlekçi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Sırıkla atlamada son yıllara damgasını vuran iki genç sporcu Ersu Şaşma ve Mesure Tutku Yılmaz'ın antrenörlüğünü yapan Çömlekçi'nın cenaze namazı Yenişehir ilçesindeki Halilurrahman Bakırcılar Camisi'nde kılındı.

Afetevler Mezarlığında gözyaşlarıyla defnedilen milli antrenörün cenazesine, ailesi, yakınları ve sporcularıyla birlikte kentteki spor camiasının bilinen isimleri de katıldı.

cenaze

Bakan Kasapoğlu taziye mesajı yayınlamıştı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çömlekçi için yayımladığı taziye mesajında, "Türk sporuna yıllarca başarıyla hizmet etmiş kıymetli antrenörlerimizden İbrahim Halil Çömlekçi'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Atletizme verdiği hizmetleri ve yetiştirdiği sporcularla her zaman hatırlanacak olan merhum İbrahim Halil Çömlekçi'ye Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve atletizm camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: MERSİN (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
18/01/2021
Etiketler
mersin, mersinhaber, atletizm, spor
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Hurdaya dönen otomobilinden yara almadan kurtuldu
Fethiye ilçesinde kaza sonucu hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, araçtan yara almadan kurtuldu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Antalya’da 1025 kınalı keklik doğaya bırakıldı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde 1025 kınalı keklik doğaya salındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Patara Deniz Feneri’nin eski ihtişamına kavuşması için “hassas“ çalışma yürütülüyor
ANTALYA HABERLERİ, Patara Antik Kenti’nde bulunan 26 metre uzunluğundaki deniz fenerinin kulesinin 2021’de tamamlanması planlanıyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatayspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları
Atakaş Hatayspor, Süper Lig’in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü Galatasaray’ı ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.