Kahramanmaraş’ta polis ekipleri vatandaşları soba zehirlenmelerine karşı uyardı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde polis ekipleri, evleri ziyaret ederek vatandaşları soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.
Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde polis ekipleri, evleri ziyaret ederek vatandaşları soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince, vatandaşların soba zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması konusunda duyarlılık oluşturmak amacıyla çalışma başlattı. 

 Bu kapsamda ilçede bulunan bazı mahalleleri gezen polis ekipleri, vatandaşlara broşür dağıtıp, zehirlenmelere karşı alınması gereken önlemleri anlattı.

Esentepe Mahallesinde 85 yaşındaki Meryem Ç.'yi de evinde ziyaret eden ekipler Meryem Ç.'ye doğru soba yakma teknikleri anlattı.

Polislere dua eden Meryem Ç., kendisinin bugüne kadar sobayı yanlış yaktığını, doğru yakımı ise polislerin anlatımından sonra öğrendiğini söyledi.

Öte yandan ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da kömür yardımında bulundu. 

Kaynak: KAHRAMANMARAŞ (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
29/01/2021
Etiketler
kahramanmaraş, kahramanmaraşhaber, soba, kahramanmaraşelbistan
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Antalyaspor Teknik Direktörü Yanal’dan ilk yarı değerlendirmesi
Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ikinci yarıda maç başına en az 1,5 puanı hedeflediklerini bildirdi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana’da inşa edilen ’’Ters Ev’’ ziyarete açıldı
Adana’da inşa edilen ’’Ters Ev’’ ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da otobüste taciz ettiği kadının cep telefonunu çaldığı ileri sürülen şüpheli yakalandı
SON DAKİKA Adana’da yolcu otobüsünde uyuyan bir kadına elle tacizde bulunup cep telefonunu çaldığı ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da bankacının müşterilerinin imzasını taklit ederek 12 milyon lira kredi çektiği iddia edildi
Gözaltına alınan bankacı ile parayı hesabına aktardığı öne sürülen kişi tutuklandı, bir şüpheliye ise ev hapsi tedbiri uygulandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.