Paylaş
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 18 metre derinliğindeki kuyuya düşen kedi yavrusu, itfaiye ekiplerince çıkarıldı.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezine gelen bir kedi yavrusunun kuyuya düştüğü ihbarı üzerine ilçenin Şekeroba Mahallesi'ne gitti.
Ekiplerin zehirli gaz ölçümü yapmasının ardından bir itfaiye eri solunum cihazı kullanarak, 18 metre derinliğinde ve bir kısımının da su dolu olan kuyuya indi. Yaklaşık 20 dakika süren çalışmanın ardından sağ şekilde çıkarılan kedi yavrusu sahibine teslim edildi.
Kaynak: KAHRAMANMARAŞ (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
27/08/2020
27/08/2020
Etiketler
kahramanmaraş, kahramanmaraşhaber, kahramanmaraştürkoğlu, kedi, kuyu
kahramanmaraş, kahramanmaraşhaber, kahramanmaraştürkoğlu, kedi, kuyu
SONRAKİ
Antalya’da otomobille hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Düğünde havaya ateş ederek babaanne ve torunun ölümüne neden olan sanığa 41 yıl hapis
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 2 yıl önceki düğünde havaya ateş ettiği ve babaanne ile torununun ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan sanık, ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta ilk kez kornea nakli yapıldı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde ilk kez kornea nakli yapıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da çıkan orman yangınında 2 dekar alan zarar gördü
SON DAKİKA Hatay’ın Defne ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler