Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden şehit yakınlarına destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi “Şehitlerimizin Emanetleri ile Geleceğe Umutla Bakıyoruz Projesi“ amacıyla, şehirdeki şehit ailelerini ziyaret ederek, destek vermeye başladı.
Paylaş

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi "Şehitlerimizin Emanetleri ile Geleceğe Umutla Bakıyoruz Projesi" kapsamında, kentteki şehit ailelerini ziyaret ederek, psikolojik destek vermeye başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünce başlatılan proje çerçevesinde, 2016 yılında Mardin'nin Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ın ailesini ziyaret etti. Görevliler tarafından şehit ailelerine çeşitli konularda bilgi verilerek terapi gerçekleştirildi.  Açıklamada görüşlerine yer verilen Kadın ve Aile Şube Müdürü Tuba Gökçen, şehit çocukları ve ailelerinin emanetleri olduklarını belirtti.

Şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın herkesin görevi olduğuna dikkati çeken Gökçen, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehitlerimizin emanetlerine bir nevi destek olabilirsek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

Şehidin eşi Sibel Duyğal ise çocuklarının özellikle büyüme çağında olduklarını ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyduklarını belirterek, çalışmadan dolayı yetkililere teşekkür etti.

Kaynak:  KAHRAMANMARAŞ (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
14/08/2020
Etiketler
kahramanmaraş, kahramanmaraşhaber, şehitaileleri, destek
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Antalya’da Cezayirli emlakçının otomobilin bagajında cesedi bulundu
SON DAKİKA Antalya’da Cezayirli emlakçı Mohamed M.\'nin cesedi, otomobilinin bagajında bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Sheffield United’dan Hatay için ’fidan’ kampanyasına destek
İngiltere’nin Sheffield United Kulübü, yangında ormanları büyük zarar gören Hatay’ın yeniden yeşertilmesi için düzenlenen kampanyaya destek verdi...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mercedes tutkunları Hatay’da buluştu
Çeşitli illerden gelen Mercedes tutkunları, 200\'den fazla aracın katılımıyla Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte bir araya ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta meydana gelen balık ölümlerinin nedeni araştırılıyor
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden doğan Ceyhan Nehri’nde balık ölümleri görülmesi üzerine inceleme başlatıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.