Red Bull Cliff Diving’de 2021 sezonu Fransa’da gerçekleştirilen yarışla başladı

Sivri ve yüksekliği 30 metreyi bulan kayalıklardan serin sulara atlayan sporcuların adresi Red Bull Cliff Diving, 21 aylık bir aradan sonra geri döndü.
Paylaş

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, 2021 sezonunun ilk durak noktası olan Fransa'da sporcular, Saint-Rahael kasabasında önemli bir mücadele sergiledi.

Heyecan dolu performansların sergilendiği mücadelede, erkeklerde büyük bir sürpriz yaşandı. Açılış yarışına davet usulü (wildcard) ile katılan Romen Catalin Preda, birinciliği elde ederken, kariyerinin 6. Red Bull Cliff Diving yarışmasına katılan Preda'yı, efsane Gary Hunt takip etti. İlk yarış sonunda erkekler podyumunu tamamlayan isim Constantin Popovici oldu.

Kadınlarda ise 4 kez dünya şampiyonu olan Avustralyalı Rhiannan Iffland, yine mücadelenin galibi oldu. Avusturalyalı sporcuyu, Kanadalı rakipleri Molly Carlson ve Jessica Macaulay takip etti.

Elde ettiği sonuçla Preda, erkeklerde 200 puanla şampiyona liderliğini ele geçirdi. Rhiannan Iffland da aynı puanla kadınlarda zirvede yer aldı.

Red Bull Cliff Diving, 14 Ağustos'ta Norveç Oslo'da devam edecek.

                                                                                                                                               İSTANBUL (AA)   

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
15/06/2021
Etiketler
ogesti, redbull
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı
Antalya’da bu yıl 16’ncısı ’’Atlantis’’ temasıyla düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivalinde, tema kapsamındaki heykellerin yapımı tamamlandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Formula 1’de sıradaki durak Rusya
Formula 1 Dünya Şampiyonası\'nda heyecan, Rusya’nın ev sahipliği yapacağı sezonun 10. yarışıyla sürecek.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’taki Yedikuyular Kayak Merkezi’nde ilkbaharda kayak keyfi
Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kesişim noktasındaki Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gelen kayak tutkunları, ilkbaharın gelmesine rağmen kayak ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu’ndan ’’yeni anayasa’’ değerlendirmesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, hayata geçirilecek yeni sivil anayasayla Türkiye’nin hızına hız katacaklarına yürekten inandığını ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.