Antalya’nın sahillerinde ’’tam kapanma’’ öncesi yoğunluk yaşanıyor

Antalya’nın ünlü sahillerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanacak ’’tam kapanma’’ öncesi yoğunluk oluştu.
Paylaş

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle bugün saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi kentte hareketlilik arttı.

Hava sıcaklığının 23, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü kentte, vatandaşlar kısıtlama öncesinde dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gitmeyi tercih etti.

Sahile gelen vatandaşlardan bazıları denize girdi, bazıları da plajda oturdu. Turistlerin de ilgi gösterdiği plajda bazıları da yürüyüş yapıp, bisiklet sürdü. Plaja kurdukları masada bilgisayarla uzaktan çalışanlar da dikkati çekti.

Sahile inen yollarda da trafik yoğunluğu yaşandı, sahil yolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaş ilçesinde tatilciler, ünlü Kaputaş Plajı'nda yoğunluk oluşturdu. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Kaputaş Plajı'nda uygulanan salgın kuralları kapsamında denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Kaş'a giden tatilciler nedeniyle yollarda da yoğunluk oluştu.

                                                                                                                                          ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
29/04/2021
Etiketler
ogesti, antalya
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Tarım işçisi kadınlar Antalya’daki seralarda üretime aralıksız katkı sağlıyor
Antalya’da sabahın ilk ışıklarında girdikleri seralarda çalışmaktan nasırlaşmış elleriyle üretim yapan kadınlar, alın teriyle kazandıkları parayla çocuklarını okutuyor, evlerinin ekonomisine katkı sunuyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Dünya genelinde Kovid-19 tespit edilen kişi sayısı 34 milyon 205 bini aştı
Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya geneline yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında tespit edilen toplam vak..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir kişi tartıştığı annesini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da otomobil ile kamyonet çarpıştı: 19 yaralı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’da otomobil ile işçileri taşıyan kamyonetin çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.