Yayladağı’nda piknik alanına kurulan zipline tamamlandı

Yayladağı Belediyesince Devrent Mesire Alanı\'na kurulan 130 metre uzunluğundaki zipline tamamlandı.
Paylaş

Yayladağı Belediyesince Devrent Mesire Alanı'na kurulan 130 metre uzunluğundaki zipline tamamlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yaptığı açıklamada, Yayladağı'nın birçok doğal güzelliklere sahip olduğunu hatırlattı.

Bunlardan birisinin de kızılçam ormanları içerisindeki Devrent Mesire Alanı olduğunu aktaran Yalçın, "Buraya gelen ziyaretçilerimizin daha güzel vakit geçirebilmesi için bazı projeleri hayata geçiriyoruz. Bu ay içerisinde başlattığımız 130 metrelik zipline tamamlandı. Doğaya zarar verilmeden yapılan platform bugün itibariye hizmete açıldı. Kentimize hayırlı olsun." dedi .

Zipline güzergahına yapılacak mini su göleti ve peyzaj çalışmalarının ise önümüzdeki haftalarda tamamlanacağını ifade eden Yalçın, yine mesire alanı içerisine kurulacak paintball sahasının da ramazan ayı sonrası biteceğini anlattı.

Başkan Yalçın, ilçenin doğal güzelliklerini turizme kazandırmak adına ilgili farklı projeler de yaptıklarını sözlerine ekledi.

                                                                                                                                                   HATAY (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
01/04/2021
Etiketler
ogesti, hatay
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Borsada gong Naturelgaz için çaldı
Naturelgaz’ın halka arzı kapsamında Borsa İstanbul’da, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun (sağda) ve Naturelgaz CEO’su Hasan Tahsin Turan’ın (sağ 3) katılımıyla ’’Naturelgaz Halka Arz Gong Töreni’’ gerçekleştirildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Sağlık Personelleri Tarihe Geçti
Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, salgın döneminde sağlık personellerinin iki anlamda tarihe geçtiklerini açıkladı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş 15 Temmuz Programı belli oldu
Kahramanmaraş belediyesi tarafından 15 temmuz programı düzenlendi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 15 Temmuz Demokrasi ve ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da 152 tüp kobra zehri ele geçirildi
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, bir şüphelinin üzerinden 152 tüp kobra zehri ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.