Paylaş
Mersin'in Anamur ilçesinde denizde yüzerken kaybolan kadının cesedi, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulundu.
Güneyköy Mahallesi Sahili'nde bir kadın cesedinin kıyıya vurduğu ihbarı üzerine bölgeye İlçe Jandarma Komutanlığı ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler, cesedin önceki gün Anamur'da denizde yüzerken kaybolan Döndü K.'e (57) ait olduğunu belirledi.
Döndü K.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Tatil için Ankara'dan Anamur ilçesinde gelen Döndü K., 8 Ağustos'ta oğlu, gelini ve iki torunuyla Ören Burnu mevkisinde denize girmişti. Denizden çıkan aile, Döndü K.'nin suda kaybolduğunu fark edince durumu jandarmaya bildirmişti.
Kaynak:ANTALYA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
10/08/2020
10/08/2020
Etiketler
antalya, mersin, mersinanamur
antalya, mersin, mersinanamur
SONRAKİ
Adana’da denizde kaybolan gencin cansız bedeni bulundu
Adana’nın Karataş ilçesinde denizde akıntıya kapılarak kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER

Osmaniye’de gübre yüklü kamyon yolda giderken alev aldı
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde seyir halindeki gübre yükle kamyonda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Adana’da eşi tarafından darbedilip dışarıya atılan kadın evine polis eşliğinde girebildi
Adana’da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşinin darbederek dışarı attığı kadın, evine polis eşliğinde girebildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Bakan Kurum Antalya’daki depremle ilgili olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını bildirdi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya’nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremle ilgili şu ana kadar olumsuz ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler