Kahramanmaraş’ta şehit polis memurunun 11 yaşına giren oğluna doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde, şehit polis memuru Barış Göl’ün 11 yaşına giren oğluna doğum günü sürprizi yapıldı.
Paylaş

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri, kentte 3 Aralık 2020'de bir oteldeki cinayet zanlısını gözaltına almaya çalışırken silahla ateş edilmesi sonucu şehit olan polis memuru Göl'ün 11 yaşına giren oğlu Osman Gökçe Göl için doğum günü kutlaması düzenledi.

Yirmiikigün Mahallesi'ndeki şehidin evinde gerçekleştirilen kutlamada, Osman Gökçe için hazırlanan pasta kardeşi Aras Kağan ve annesi Gülşah Göl'ün de katılımıyla kesildi.

Gülşah Göl, sürpriz doğum günü kutlaması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirtti. Göl, eşinin şehadetinden sonra silah arkadaşları başta olmak üzere devletin kendilerini asla yalnız bırakmadığını söyledi.

Kutlamaya katılanlar Osman Gökçe Göl'e hediye vererek, tebrik etti.

Kutlamaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman da katıldı.

                                                                                                                             KAHRAMANMARAŞ (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
08/06/2021
Etiketler
ogesti, kahramanmaras
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Mersin’de deniz kaplumbağalarının yuvalama alanları temizlendi
Mersin’de deniz kaplumbağalarının yumurta bıraktığı Davultepe ve Kazanlı sahilinde temizlik çalışması yapıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana’daki orman yangınıyla ilgili adliyeye sevk edilen 4 şüpheli serbest bırakıldı
ADANA HABERLERİ, Adana’nın Kozan ilçesindeki orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yapay kalp cihazı taşıyan hastadan 17 santimetrelik tümör çıkarıldı
Yapay kalp nakli sonrasında yumurtalıklarında 17 santimetre (cm) tümör tespit edilen 38 yaşındaki Emine Katılmış, başarılı operasyon ile sağlığına kav..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da çeşitli suçlardan aranan 183 kişi yakalandı
ADANA HABERLERİ, Adana’da çeşitli suçlardan aranan 183 kişi yakalandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.