Kahramanmaraş’ta inşaat alanında toprak kayması sonucu 2 işçi öldü

Kahramanmaraş’ta inşaat alanında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 işçi hayatını kaybetti.
Paylaş

Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Dulkadiroğlu Mahallesi Beyazıtlı Caddesi'nde bir inşaat alanında kazı yapılırken toprak kayması meydana geldi. Bu sırada kazılan bölgede çalışma yürüten 2 işçi toprak altında kaldı.

Durumun bildirilmesi üzerine işçilerin kurtarılması için olay yerine itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yürütülen yaklaşık 40 dakikalık çalışmanın ardından işçiler toprak altından çıkarıldı. 

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde işçiler Cengiz Y. (28) ve Alaaddin Z.'nin (60) hayatını kaybettiği belirlendi. 

Çevredeki iki bina tahliye edilecek 

Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan'da olay yerinde incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı. 

Okatan, daha sonra gazetecilere, 2 işçinin ölü olarak toprak altından çıkartıldığını belirterek "Şu anda toprak altında başka kişi yok. Çevre binalardaki durumu da arkadaşlarımız inceliyor. Tedbiren 2 apartmanda tahliye çalışması yapacağız ve bu şekilde vatandaşlarımızın herhangi bir risk altında olmasını önleyeceğiz." dedi.

Bu arada, olay yerine gelen işçilerin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: AA Ogesti Kahramanmaraş Haberleri

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
12/10/2020
Etiketler
kahramanmaraş, haberler, toprakayması, kahramanmarastatoprakkayması
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, yangınlarla ilgili provokatif paylaşımlara suç duyurusu
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay’ın Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerindeki yangınla ilgili sosyal medyada provokatif paylaşım yapan ’Ateşin çocukları’ denilen grup hakkında İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Hakkari Çukurca’da şehit olan uzman çavuşun ailesine acı haber verildi
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz’un Osmaniye’nin Düziçi ilçesin..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalyaspor Teknik Direktörü Tuna basın toplantısında konuştu:
Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söy..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor
İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası hazırlık kampı, 7 sporcunun katılımıyla Antalya’da devam ediyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.