Kahramanmaraş’ta gasp girişiminde bulundukları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş’ta gasp girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 3 kişi tutuklandı.
Paylaş

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta kalan kişinin cep telefonu ve içi para dolu cüzdanının silah ve bıçak zoruyla gasp edilmesi üzerine çalışma başlattı.

Çevredeki mobese ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, şüphelilerin Harun N. (27), Ekrem Y. (25) ve Kadriye T.'nin (23) olduğunu belirledi.

Bu kapsamda  saklandıkları ikamete operasyon düzenleyen ekipler söz konusu 3 şüpheliyi gözaltına aldı.  Ekipler tarafından zanlıların üst ve araç aramalarında, gasp edilen cüzdan, cep telefonu ile uyuşturucu ve olayda kullanılan ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Öte yandan sağlık kontrolü için Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet binasına getirilen zanlılardan biri kendisini görüntüleyen gazetecilere "Bizimkisi bir aşk hikayesi" dedi. 

Kaynak: AA Kahramanmaraş Haberleri

 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
20/10/2020
Etiketler
kahramanmaras, kahramanmarashaberler
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Kovid-19 testi pozitif çıktı
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Dijital dağınıklık nasıl önlenir?
Dijital dağınıklık nasıl önlenir? Günümüzün en önemli sorunlarından dijital dağınıklığı önleyecek ve günlük hayatı bir nebze de olsa kolaylaştıracak ö..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kıyı balıkçılı kuşu, Türkiye’de ilk kez Hatay’da kayıt altına alındı
Önemli sulak alanları barındıran ve dünyadaki kuş göç yolları üzerinde bulunan Hatay’da fotoğraflanıp kayıt altına alınan kıyı balıkçılı, Türkiye’nin ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Bakan Kasapoğlu’ndan Emre Gönlüşen için taziye mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden spor spikeri Emre Gönlüşen için taziye mesajı yayımladı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.