Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden toplu taşıma esnafına Kovid-19 desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2020 yılında sağlanan desteğin gelecek yıl da sürdürüleceği bildirildi.
Paylaş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2020 yılında sağlanan desteğin gelecek yıl da sürdürüleceği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yaptığı yazılı açıklamada, pandemi tedbirleri kapsamında esnafa yönelik destek çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Toplu taşıma esnafı için 2020 yılında 10 milyon lira ödeme yapıldığını, 2021 yılında da desteğin süreceğini aktaran Güngör, "Pandemi tedbirleri kapsamında toplu taşımada bir dizi önlemler alındı. Büyükşehir Belediyesi olarak pandeminin getirdiği yolcu kısıtlılığı nedeniyle toplu taşıma esnafımıza 2020 yılı içerisinde, araç başına aylık 2 bin lira destek verdik. Toplam 10 milyon lira ek maliyeti, yolcu biletlerine yansıtmadık ve bütçemizden karşıladık. Desteğimiz 2021 yılı içinde de devam edecek. Hemşerilerimizin ve esnafımızın yanındayız. İnşallah bugünleri de el birliği ile aşacağız." ifadelerini kullandı.

Maraş Haber - KAHRAMANMARAŞ (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
10/12/2020
Etiketler
kahramanmaras, haber, marashaber, kahramanmarasbelediyes, marasbelediye
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 hazırlıkları sürüyor
Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 hazırlıklarıyla ilgili bir görüşme yaptı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur’da pazar yerlerinin açılması satıcılar ve vatandaşları sevindirdi
Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur’da yaş sebze ve meyveyle fide satışı yapılan pazar yerleri kapılarını açtı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Burdur’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
BURDUR HABERLERİ, Burdur’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki kişi tutuklandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
İzmir Tabip Odası’ndan “Kadro” İsyanı
İzmir Tabip Odası, mevzuata, yargı kararlarına ve bilimsel teamüllere aykırı olan, bilimsel amaçlara hizmet etmeyen, objektif ve denetlenebilir niteli..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.