Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 hazırlıkları sürüyor

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 hazırlıklarıyla ilgili bir görüşme yaptı.
Paylaş

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek  EXPO 2023 hazırlıklarını görüştü.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 3 yıl sonra "Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık" ana temasıyla gerçekleştirilmesi hedeflenen EXPO 2023 ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.

AIPH Genel Sekreteri Tim Briercliffe, hazırlıklar konusunda Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile videokonferansla yöntemiyle görüştü. 

Mahçiçek'ten bilgi alan Briercliffe, Kahramanmaraş'a gelmek için sabırsızlandığını ve hazırlıkların ilerlemesinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Mahçiçek de EXPO 2023 için heyecanlı olduklarını belirterek, "AIPH komitesiyle sık sık görüşüyoruz. EXPO 2023 hazırlıkları planlandığı şekilde takviye uygun olarak devam ediyor." ifadesini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
10/12/2020
Etiketler
kahramanmaras, expo2023, marashaber, onikisubat
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı 515 personel alacak
Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 500 yurt yönetim personeli ve 15 sözleşmeli bilişim personeli alacaklarını duyurdu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları günün programı
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın beşinci gününde Türkiye 6 branşta, 18 milli sporcu ile müsabakalarda ter dökecek.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta bıçaklı kavga: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı. Kahramanmaraş Haber Ogesti
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana Demirspor, kaleci Emilijus Zubas’ı transfer etti
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, kaleci Emilijus Zubas’ı kadrosuna kattı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.