Paylaş
İYİ Parti Gençlik Kollarının kuruluşunun 3. Yıldönümünde “Gençliğin Güneşi” Genel Başkanı Meral Akşener ile beraber kutlandı.
Kahramanmaraş İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ceren, Gençlik Kolları kuruluşunun 3.yıl dönümünde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile kutladı.
İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ceren sosyal medya hesabından; “Cesurca çıktığı bu yolda ” Ben bu yolu yanımda gençler olmadan yürümem.” diyen bir genel başkan düşünün. Siyasi egodan çok uzakta, anne şefkatiyle gençleri saran bir genel başkan. Türkiye’ye umut siyasete yeni bir soluk olan İYİ Parti’mizin Gençlik Kollarının kuruluşunun 3. Yıldönümünde “Gençliğin Güneşi” Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER ile beraber kutladık. Bizim yolumuz İYİLİK yoludur.” açıklamasında bulundu.
Ogesti
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
05/02/2021
05/02/2021
Etiketler
kahramanmaras, haberler, iyiparti, mehmetceren
kahramanmaras, haberler, iyiparti, mehmetceren
SONRAKİ
Olimpik ve paralimpik sporcuların yetiştirilmesiyle ilgili yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan, Türkiye’yi temsil eden olimpik ve paralimpik sporcuların yetiştirilmesine ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmelikte yapılan değişiklikler Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Myra Antik Kenti’nde 2200 yıllık pişmiş toprak eserler bulundu
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’daki Myra Antik Kenti kazıları sırasında 2200 yıllık pişmiş toprak eserler ortaya çıkarıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Dalında alıcı bulan ’’can erik’’ fiyatı ve kalitesiyle üreticisini sevindirdi
Türkiye’nin önde gelen meyve üretim merkezlerinden Mersin’de, açık alanda hasadı süren can erik, 35-50 liralık kilogram fiyatı ve kalitesiyle üreticis..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta uzaktan eğitime erişim sıkıntısı yaşayan 200 öğrenciye tablet
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan yapılan eğitime erişim sıkıntısı yaşayan 200 öğrenciye..
Ogesti SONDAKIKA
haberler