Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden spor spikeri Emre Gönlüşen için taziye mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında, "Uzun süredir kanser tedavisi gören spor spikeri Emre Gönlüşen'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.
Kasapoğlu ayrıca Twitter hesabından "Değerli spor insanı Emre Gönlüşen'i maalesef kaybettik. Emre, spor spikerliği mesleğinde gençlere örnek olan, çalışkan, nazik bir arkadaşımızdı. Yakınlarına ve bütün sevenlerine sabırlar dilerim." paylaşımı yaptı.
Kaynak: ANKARA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
09/08/2020
09/08/2020
Etiketler
emregönlüşen
emregönlüşen
SONRAKİ
Bıçaklı kavgayı ayırmak isteyen kişi yaralandı
Adana’nın Kozan ilçesinde çıkan bıçaklı kavgayı ayırmak isteyen kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de hayvanseverler, kaybettikleri ’’can dostları’’ için oluşturulan mezarlığı ziyaret ediyor
Mersin’de hayvanseverler, kaybettikleri ’’can dostları’’ için oluşturulan Hayvan Mezarlığı’na sık sık ziyaretlerde bulunuyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Osmaniye’de çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor
Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler