Paylaş
Azerbaycan ordusu, Ermenistan'ın dün ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan mevzileri ile sivil yerleşim yerlerini havan ve topçu sistemleri ile yoğun ateş altına almasının hemen ardından karşı ateş, sonrasında ileri harekat başlattı.
- Harekatta, 400’den fazla hedef ateş altına alındı.
- Azerbaycan ordusu, Nüzgar, Büyük Mercanlı, Kend Horadiz, Yukarı Seyid Ahmetli, Yukarı Abdurrahmanlı, Karahan Beyli ve Garvend köylerini işgalden kurtardı.
- Tekekaya ile Ağdağ bölgeleri kontrol altına alındı.
- Murov Dağı’nın önce batısı sonra da doğusunda kontrol sağlandı.
- Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, Ermenistan ordusuna ait 10’dan fazla hava savunma sistemini, aralarında tanklarında bulunduğu 20’ye yakın zırhlı aracı imha etti.
Kaynak: (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
28/09/2020
28/09/2020
Etiketler
azerbaycan, ermenistan, köy
azerbaycan, ermenistan, köy
SONRAKİ
Tarihi Antakya yapıları ve sokakları restore ediliyor
HATAY HABERLERİ, Asırlar boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Hatay’ın Antakya ilçesindeki tarihi yapılar ve sokaklarda zemin iyileştirme ve restorasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Türkiye’de Kadın Olmak Konuşuldu
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi son olarak, ’’Türkiye’de Kadın Olmak’’ konulu pane..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
İş makinesi altında kalan 16 yaşındaki genç öldü
Antalya’da kullandığı iş makinesinin uçuruma yuvarlanması sonucu altında kalan 16 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Burdur’da traktör şarampole devrildi: 1\'i çocuk 4 yaralı
Burdur’da traktörün şarampole devrilmesi sonucu 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler