Paylaş
Yeryüzü Doktorları Derneği, Suriye'nin Tel Abyad, Azez ve Afrin bölgelerinde kurduğu kliniklerde ücretsiz sağlık hizmeti ve ilaç desteği veriyor.

Kliniklerde iç hastalıkları, çocuk, diş, ultrason ve psikososyal destek bölümlerinden yılda 115 bin hasta ücretsiz sağlık hizmetlerinden faydalanıyor.
Derneğin yönetim kurulu üyesi uzman doktor Mehmet Metin, AA muhabirine, dernek olarak Suriyelilerin temel tıbbi ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirterek, "Savaş ile bölgedeki sağlık hizmetleri altyapısı da çökmüş durumda. Özellikle Tel Abyad, Azez ve Afrin bölgesinde sağlık hizmeti veren kliniklerimiz bulunuyor." dedi.

Kaynak: HATAY (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
21/08/2020
21/08/2020
Etiketler
suriye, hastane, yeryüzüdoktorlarıderneği, yardım, telabyad, azez, afrin
suriye, hastane, yeryüzüdoktorlarıderneği, yardım, telabyad, azez, afrin
SONRAKİ
Hatay’da tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 6 yaralı
SON DAKİKA Hatay’ın Yayladağı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Resmi kargo aracı görünümü verilmiş otomobilde kaçak içki ele geçirildi
MERSİN HABERLERİ, Mersin’in Silifke ilçesinde resmi kargo aracı görünümü verilmiş otomobilde kaçak içki ve alkol ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı
SON DAKİKA Antalya’nın Kaş ilçesindeki trafik kazasında otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Tarafından, “İslam’a Aykırı Akımlar Ve Fetö” Konulu Konferans Düzenlendi
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında “İslam’a Aykırı Akımlar ve FETÖ” konu..
Ogesti SONDAKIKA
haberler