Paylaş
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bir iş insanı tarafından yaptırılan huzurevi ve rehabilitasyon merkezi, hizmet vermeye başladı.
Büyükkutlu Sağlık, Eğitim Yardım ve Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan huzurevi, bağışlandı. Huzurevinde, 40 kişilik yaşlı bakım odası ve 25 kişilik rehabilitasyon birimi bulunuyor.
Kaynak: ISPARTA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
17/09/2020
17/09/2020
Etiketler
ısparta, ıspartayalvaç, ıspartahaber, rehabilitasyon, huzurevi
ısparta, ıspartayalvaç, ıspartahaber, rehabilitasyon, huzurevi
SONRAKİ
Isparta’da Roma dönemine ait bin 800 yıllık kitabe ele geçirildi
ISPARTA HABERLERİ, Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde bir kişinin evinde Roma dönemine ait bin 800 yıllık kitabe ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
AK Parti Hatay Milletvekili Çelik’ten Yayladağı’na ziyaret
SON DAKİKA AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Yayladağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da park halindeki otomobil yandı
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Defne ilçesinde park halindeyken yanan otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de yılbaşı pazarı açıldı
Mersin’in Mezitli ilçesinde, yeni yıl öncesi hizmet vermeye başlayan yılbaşı pazarında hediyelik eşya ürünlerinin satışı yapılıyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler