Türk Kızılay tarafından Adana’daki sağlık çalışanlarına bir tır hijyen malzemesi desteğinde bulunuldu

Türk Kızılay Adana Şubesi, kentteki hastanelerde görevli sağlık çalışanları için bir tır dolusu hijyen malzemesi bağışladı. Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı (sol2), hijyen malzemelerini teslim etmek için İl Sağlık Müdürü Halil Nacar (ortada) ile bir araya geldi.
Paylaş

Türk Kızılay Adana Şubesi, kentteki hastanelerde görevli sağlık çalışanları için bir tır dolusu hijyen malzemesi bağışladı.

Türk Kızılay, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede görev yapan sağlık çalışanlarının kullanımı için hazırlanan ve içinde cerrahi maske, tulum, dezenfektan, koruyucu gözlük, eldiven ve kolonya bulunan bir tırlık hijyen malzemesini İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etti.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, teslimat sırasında yaptığı konuşmada, ülke genelindeki şubeler, temsilcilikler, gönüllüler, üyeler ve çalışanlarıyla nerede bir ihtiyaç varsa Türk Kızılayın göreve hazır beklediğini belirtti.

Saygılı, kentteki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra sağlık çalışanlarını da unutmadıklarını kaydederek, "Onlar için ne yapılsa azdır. Sağlıkla, sıhhatle, güle güle kullansınlar." ifadesini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Halil Nacar da Türk Kızılayın her şartta ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu bildirerek, "Türk Kızılay ile ne kadar gurur duysak azdır. Bu anlamlı katkı için Sayın Ramazan Saygılı'nın şahsında tüm Kızılay camiasına teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: ADANA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
21/02/2021
Etiketler
adana, kızılay, adanakızılay, türkiye, adanailsağlıkmüdürl, sağlıkmüdürlüğü, sağlıkbakanlığı, hijyen
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Geleneksel zanaatlar Tarihi Maraş Çarşısı’nda yaşatılıyor
Kahramanmaraş’ta unutulmaya yüz tutmuş bazı geleneksel zanaatlar yaklaşık 500 yıllık tarihi Maraş Çarşısı’nda zamana karşı direniyor. Dulkadiroğlu ilçesinde 1500’lü yıllarda Dulkadirli Beyi Alaüddevle tarafından inşa ettirildiği belirtilen ve kentin en eski ticaret alanlarından biri olan tarihi mekan, zamana direnen yemenicilik, bakırcılık, külekçilik, yüncülük, demircilik, saraçlık, kalaycılık, semercilik ve keçecilik gibi mesleklere ev sahipliği yapıyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Çubuk’tan 81 ilde 81 okulla “ilk teneffüs“ turşusu
ANKARA HABERLERİ, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, okullarda ilk teneffüste öğrencilere dağıtılmak üzere 81 ile gönderilecek turşuların kargoya v..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR
Yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenen CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, hastalıkla mücadele sürecinde yaşadıklarını anlattı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
C Vitamini COVID-19 Hastalarının Daha Hızlı İyileşmesine Yardımcı Oluyor
Koronavirüs tedavisine yönelik aşı çalışmaları devam ediyor, geleneksel ve tamamlayıcı tıp da boş durmuyor. Getat alanında uzmanlığı olan Dr. Turanşah..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.