Paylaş
Kanser nedeniyle 42 yaşında hayatını kaybeden spor spikeri Emre Gönlüşen'in cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

Emre Gönlüşen için Adana Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, ailesi ile yakınlarının yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve spor camiasından isimler katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından evli ve 2 çocuk babası Gönlüşen'in naaşı, aynı mezarlıkta defnedildi. Cenazede bazı taraftarlar tarafından Gönlüşen'in tabutunun üzerine Adanaspor forması ve atkısı konuldu.

Kaynak: ADANA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
10/08/2020
10/08/2020
Etiketler
adanahaberler, emregönlüşen
adanahaberler, emregönlüşen
SONRAKİ
Mersin Kanada Okulları lise kademesinde öğrenci kayıtlarına başladı
Kanada Okulları Mersin Temsilciliği, 2020-2021 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayarak Mersin’de büyük bir eksik olan yabancı dil eğitimini alanlarında iyi eğitim almış deneyimli öğretmenler ile tamamlayacak.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Isparta’da otomobil duvara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
ISPARTA HABERLERİ, Isparta’da kontrolden çıkan otomobilin duvara çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Emniyet Genel Müdürü Aktaş’tan Hatay Valisi Doğan’a ziyaret
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Sabahları yorgun uyanmanın nedeni belli oldu: ’’Kireçlenme’’
Günlük hayatınızın rutin hareketlerini yaparken zorlandığınız oldu mu? Kireçlenme en basit hareketleri yaparken dahi zorlanmanıza neden olabilir. Saba..
Ogesti SONDAKIKA
haberler