Paylaş
Mersin'in Silifke ilçesinde resmi kargo aracı görünümü verilmiş otomobilde kaçak içki ve alkol ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçede piyasaya kaçak içki sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin takibe aldığı ve durdurduğu, ön camında "Resmi hizmete mahsustur, dezenfeksiyon ekibi" yazılı ve ön kaputuna kargo logosu yapıştırılmış araçta 28 litre el yapımı rakı, 12 litre el yapımı votka, 140 litre etil alkol ve 161 alkol hazırlama kiti ele geçirildi. Olayla ilgili C.K. ve D.Z.F. gözaltına alındı.
Kaynak: MERSİN (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
01/09/2020
01/09/2020
Etiketler
mersin, mersinhaber, mersinsilifke, kaçakiçki
mersin, mersinhaber, mersinsilifke, kaçakiçki
SONRAKİ
Hatay’da gümrük kaçağı sigara operasyonu
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Antakya ilçesinde 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Onikişubat Belediyesinden eğitime destek
Onikişubat Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan 500 öğrencinin sınav harçlarını üstlendi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Antakya ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Çağdaş Gösteri Sanatları Festivali, ’’Net Miyiz?’’ temasıyla başlıyor
İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ve Sahne Sanatları Alanı öğrencileri tarafından düzenlenen..
Ogesti SONDAKIKA
haberler