Red Bull Challengers İzmir’de koşu gerçekleştirdi

Türkiye’nin önemli maratonlarından Maratonİzmir, İzmir’de koşuldu.
Paylaş

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, bu sene "Sürdürülebilir Bir Dünya" teması altında düzenlenen organizasyonda Red Bull Challengers üyeleri de şehre izini bırakmak adımlarını attı.

Türkiye'nin önemli maratonlarından biri olan Maratonİzmir, 11 Nisan Mart Pazar günü gerçekleştirildi. Koşunun başlangıcı Şair Eşref Bulvarı üzerindeki İZFAŞ Binası önünden yapıldı.

Lozan Meydanı'nda sona eren Maratonİzmir'e Red Bull Challengers üyeleri de katıldı.

Red Bull Challengers’ta Rundamental, Beat Run Crew, Runarchy, No Reason Co., Karşıyaka One Team’in yer aldığı organizasyonda maraton, yarı maraton, 10 km, yol koşusu ve halk koşusu yapıldı.

Maratonda Red Bull Challengers üyeleri ve tüm koşucular, kat ettikleri kilometreleri RedBull.com/sehreizinibirak üzerindeki online haritaya yansıttılar.

7 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında RedBull.com/sehreizinibirak sayfasına kaydolup rotalarını ekleyen sporcular, bu aktif harita ile şehre izini bırakarak sürpriz ödüller kazanabilecek.

                                                                                                                                        İSTANBUL (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
11/04/2021
Etiketler
ogesti, izmir, redbull, redbullchallengers
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Volkanik Haydarlar Gölü’nü turizme kazandırma çalışmaları sürüyor
Hatay’ın Hassa ilçesinde Amanos Dağları’nın eteklerinde yer alan volkanik Haydarlar Gölü’nün turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası
Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 1. ayak yarışları, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yapılıyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Akseki-Manavgat kara yolunda devrilen lastik yüklü tır ulaşımı aksattı
Antalya\'da, Akseki-Manavgat kara yolunda devrilen tır, ulaşımda aksamaya neden oldu. Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bölgede büyük araçların geç..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta devrilen tır yolu trafiğe kapattı
Türkoğlu ilçesinde tırın devrilmesi sonucu trafiğe kapanan Kahramanmaraş-Narlı Yolu çalışma sonrası trafiğe açıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.