Osmaniye’de tarlada bulunan yaban kedisi yavruları bakıma alındı

Osmaniye’de bir çiftçinin tarlasında bulduğu 2 yaban kedisi yavrusu bakıma alındı.
Paylaş

Düziçi ilçesi Ellek Beldesi'nde çiftçilik yapan Mustafa Kınağ, hayvanlara ot toplamak için gittiği tarlasında 2 kedi yavrusu bulunduğunu fark etti.

Kınağ, yaban kedisi yavruları olduğunu saptayamadığı hayvanları önce keçi sütüyle besledi. Daha sonra yavruların kediye benzemediğini fark eden Kınağ, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, beraberinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeliyle Kınağ'ın tarlasına gitti.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yaban kedisi yavrusu olduğunu belirlediği hayvanları koruma altına aldı.

Rehabilitasyon merkezine teslim edilen yavrular, bakımlarının ardından doğaya salınacak.​​​​​​​

                                                                                                                                           OSMANİYE (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
11/05/2021
Etiketler
ogesti, osmaniye
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta Kumar Oynayan ve Kovid-19 Tedbirlerini İhlal Edenlere Polis Baskını
Kahramanmaraş’ta kumar oynayan ve koronavirüs tedbirlerini ihlal eden 27 kişiye 91 bin 800 lira ceza verildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Osmaniye’de kısıtlamayı ihlal edip bir evde kumar oynayan 13 kişiye 40 bin 950 lira ceza
Osmaniye’de bir evde kumar oynadığı belirlenen 13 kişiye sosyal mesafe yasağını ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplam 40 bin 950 lira ceza kes..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraşlı çiftçi ilk lavanta hasadından elde ettiği yağı belediyeye sattı
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 2 dönümlük arazide lavanta yetiştiren çiftçi ilk ürününden elde ettiği yağı belediyeye sattı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da ruhsatsız iş yerleri kapatıldı
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yapılan tebligata rağmen ruhsat almayan iş yerleri zabıta ekiplerince mühürlendi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.