Paylaş
Osmaniye'de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, örgütün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonda gözaltına alınan Suriye uyruklu M.S. ile H.A'nın jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Kentte, terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'deki silahlı eylemlerine bomba uzmanı ve iletişimden sorumlu sözde komutan yardımcısı olarak katıldıkları iddia edilen şüphelilere yönelik önceki gün düzenlenen operasyonda Suriye uyruklu 2 zanlı gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ikametlerindeki dijital materyallere el koyulmuştu.
Kaynak: OSMANİYE (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
10/09/2020
10/09/2020
Etiketler
osmaniye, osmaniyehaber, deaş, terör
osmaniye, osmaniyehaber, deaş, terör
SONRAKİ
Kozan’da “Sepet örme kursu“ açıldı
ADANA HABERLERİ, Kozan Kaymakamlığı, İŞKUR, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünce ilçede dezavantajlı gruplara yönelik “Sepet örme kursu“ açıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
C Vitamini COVID-19 Hastalarının Daha Hızlı İyileşmesine Yardımcı Oluyor
Koronavirüs tedavisine yönelik aşı çalışmaları devam ediyor, geleneksel ve tamamlayıcı tıp da boş durmuyor. Getat alanında uzmanlığı olan Dr. Turanşah..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyesine Azerbaycan Devlet Madalyası verildi
Azerbaycan Cumhuriyeti, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) görev yapan Azerbaycanlı akademisyen Toğrul İsmayıl’ı devlet madalyası ile ödül..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da 250 litre El Yapımı Kaçak İçki ele geçirildi
Adana’da 250 litre sahte içki ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı. Adana İl Jandarma komutanlığı açıklama yaptı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler