Ölen kedisini defnetmek için Gaziantep’den Osmaniye’ye getirdi

Gaziantep’te yaşayan Mehmet Ali Kurt, ölen kedisini yaşadığı bölgede hayvan mezarlığı bulmadığı için Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde defnetti.
Paylaş

Kurt, bir süredir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gören 18 yaşındaki kedisi Kişa'nın ölmesi üzerine, defin için hayvan mezarlığı aramaya başladı.

Kadirli Belediyesinin hizmete açtığı mezarlığı duyan Kurt, Gaziantep'ten ölen kedisini özel aracıyla getirerek defnetti.

Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki kedisini aileden birisi olarak kabul ettiklerinin ve ölmesine çok üzüldüklerini söyledi.

Ölen kedisini defnetmek için Gaziantep'den Osmaniye'ye getirdi

Hayvanlara yönelik Gaziantep ve çevre illerde hayvan mezarlığı bulamadığını dile getiren Kurt, "Son zamanlarda yaşında ötürü tümör gibi belirtiler oluştu. Tedavisi devam ederken vefat etti. Defin işlemi için özel bir yer istedik. Ziyaret edebileceğimiz mezarlık için büyük bir araştırma yaptık. Gaziantep çevresinde veya Doğu Anadolu Bölgesi'nde bu tür yerlerin çok bulunmadığı için Kadirli'de mezarlık olduğunu öğrendik. Bizde kedimizi alarak Kadirli'ye geldik. Hayvan mezarlığında istediğimiz gibi ziyaret edebileceğim bir mezara defnettik." diye konuştu.

 

OSMANİYE (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
06/05/2021
Etiketler
kedi, hayvanmezarligi, osmaniye, gaziantep, haberler, ogesti
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
El ve ayaklarda uyuşma B vitamini eksikliğine işaret edebilir
Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nden Hematolog Dr. Öğr. Üyesi Aliihsan Gemici, B vitamini eksikliğinin vücuttaki belirtilerine ilişkin olarak, ’’Deri döküntüleri, ağız çevresinde yara ve çatlaklar, dudaklarda pullanma, zayıflık, halsizlik, sinirlilik, karın krampları ve mide bulantısı, ishal veya kabızlık gibi bağırsak sorunları, stres, el ve ayaklarda uyuşma ve karıncalanma B vitamini eksikliğine işaret eder.’’ dedi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de AK Parti’li gençler şehitler anısına 405 fidanı toprakla buluşturdu
AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla şehitler anısına 405 fidan dikti...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Terör örgütü elebaşı Duran Kalkan’ın telsiz ve medya işlerini yapan terörist Adana’da yakalandı
Adana’da, terör örgütü PKK’nın sözde elebaşlarından Duran Kalkan’ın telsiz ve medya işlerini yaptığı belirlenen terörist, polisin operasyonuyla gözalt..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik “Temiz Yönetim ve Temiz Siyaset”
Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik Düzenlediği basın toplantısında konuştu. Temiz Yönetim ve Temiz Siyaset’e Vurgu yapan Çevik’in..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.