Ölen kedisini defnetmek için Gaziantep’den Osmaniye’ye getirdi

Gaziantep’te yaşayan Mehmet Ali Kurt, ölen kedisini yaşadığı bölgede hayvan mezarlığı bulmadığı için Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde defnetti.
Paylaş

Kurt, bir süredir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gören 18 yaşındaki kedisi Kişa'nın ölmesi üzerine, defin için hayvan mezarlığı aramaya başladı.

Kadirli Belediyesinin hizmete açtığı mezarlığı duyan Kurt, Gaziantep'ten ölen kedisini özel aracıyla getirerek defnetti.

Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki kedisini aileden birisi olarak kabul ettiklerinin ve ölmesine çok üzüldüklerini söyledi.

Ölen kedisini defnetmek için Gaziantep'den Osmaniye'ye getirdi

Hayvanlara yönelik Gaziantep ve çevre illerde hayvan mezarlığı bulamadığını dile getiren Kurt, "Son zamanlarda yaşında ötürü tümör gibi belirtiler oluştu. Tedavisi devam ederken vefat etti. Defin işlemi için özel bir yer istedik. Ziyaret edebileceğimiz mezarlık için büyük bir araştırma yaptık. Gaziantep çevresinde veya Doğu Anadolu Bölgesi'nde bu tür yerlerin çok bulunmadığı için Kadirli'de mezarlık olduğunu öğrendik. Bizde kedimizi alarak Kadirli'ye geldik. Hayvan mezarlığında istediğimiz gibi ziyaret edebileceğim bir mezara defnettik." diye konuştu.

 

OSMANİYE (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
06/05/2021
Etiketler
kedi, hayvanmezarligi, osmaniye, gaziantep, haberler, ogesti
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
El ve ayaklarda uyuşma B vitamini eksikliğine işaret edebilir
Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nden Hematolog Dr. Öğr. Üyesi Aliihsan Gemici, B vitamini eksikliğinin vücuttaki belirtilerine ilişkin olarak, ’’Deri döküntüleri, ağız çevresinde yara ve çatlaklar, dudaklarda pullanma, zayıflık, halsizlik, sinirlilik, karın krampları ve mide bulantısı, ishal veya kabızlık gibi bağırsak sorunları, stres, el ve ayaklarda uyuşma ve karıncalanma B vitamini eksikliğine işaret eder.’’ dedi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Başkan Özkan, birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerine hediyeler verdi
ANTALYA HABERLERİ, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, eğitim öğretime başlayan birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerine hediyeler verdi...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’daki orman yangınına müdahale sürüyor
SON DAKİKA Adana’nın Kozan ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve şu ana kadar 200 hektardan fazla alanın zarar gördüğü orman yangını kontrol altına al..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Turunçgil ihracatından yılın ilk çeyreğinde yaklaşık 300 milyon dolarlık gelir elde edildi
Turunçgil ihracatı 2021’in ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,63’lük artışla 299 milyon 575 dolara ulaştı. Ulusal Turunçgil Konsey..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.