Normalleşme sürecinin ilk kısıtlamasız pazar gününde sahillerde yoğunluk yaşandı

Antalya ve Muğla’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan normalleşme sürecinin kısıtlamasız ilk pazar gününde ünlü sahillerde yoğunluk yaşandı.
Paylaş

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, "turizmin başkenti" Antalya'da hava sıcaklığı öğle saatlerinde 34 derece olarak ölçüldü.

Antalyalılar ve tatilciler kısıtlamasız ilk pazar gününde kentteki ünlü Konyaaltı, Lara ve Sarısu plajlarında yoğunluk oluşturdu.

Plaj şemsiyeleriyle güneşten korunmaya çalışan tatilciler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı.

Bazı tatilciler ise kıyıdaki palmiye ağaçlarının altında yürüyüş yaptı, bisiklet sürdü.

Topçam ve Çaltıcak gibi denize yakın mesire alanlarında da uzun araç kuyrukları oluştu.

Muğla'nın turistik ilçeleri Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Datça'da da sahillerde yoğunluk dikkati çekti.

Fethiye'de hava sıcaklığı 34, deniz suyu sıcaklığı 26 dereceyi buldu. Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ve Kumburnu plajlarında vatandaşlar ve yabancı turistler, denizde yüzüp kumsalda güneşlendi.

Marmaris'te ise Belediye Halk Plajı, Uzunyalı, Turunç ve İçmeler sahillerinde tatilcilerden bazıları denizde yüzerken, bazıları da su sporları yaptı.

Gözde turizm merkezi Bodrum'da da Gümbet, Bitez, Kumbahçe ve Paşatarlası plajlarında tatilciler deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı.

                                                                                                                                                     ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
04/07/2021
Etiketler
ogesti, antalya, mugla
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Mersin’de motosiklet tutkunları ’’Motodrag’’ yarışmasında buluştu
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Mersin’de düzenlenen ’’Motodrag’’ yarışmasına yurt genelinden 50 sporcu katıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Salgın Ve Kur Artışı Yurt Dışında Okuyan Öğrencileri Ülkeye Dönmeye Zorluyor
Koronavirüs salgını, hayatlarının en kritik dönemlerini yaşayan üniversite öğrencilerinin durumunu da etkiledi. En çok etkilenenler arasında bin bir e..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
KMTSO’dan ’’Yerel işletmene sahip çık’’ kampanyası
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinden etkilenen esnaflara destek olmak amacıyla, ’’Yere..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Vergili; “Bu vatana hep bera..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.