Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı’na yoğun ilgi

MERSİN HABERLERİ, Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyaretçilerini ağırlıyor.
Paylaş

Mersin Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak düzenlenen fuara ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

CNR Holding Pazarlama ve İletişim Direktörü Yıldırım Ünverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarı Kovid-19 tedbirleri ve Uluslararası Fuarlar Birliğinin belirlediği kriterler doğrultusunda açtıklarını söyledi. 

Fuar içerisinde katılımcıları ve ziyaretçilere maske ve sosyal mesafe kuralının sık sık hatırlatıldığını belirten Ünverdi, "Fuar girişinde Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulama ve ateş ölçümü yapılan ziyaretçilerimizi sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde salonumuza alıyoruz." dedi.

Ziyaretçilerden Ayşegül Doğa da fuarda faydalı bilgiler edindiğini ve ilgililer için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

kozmetik

Fuardaki ziyaretçi kalabalığına rağmen Kovid-19 tedbirlerinin uygulandığını aktaran Doğa, "Bir kişiye bulaştığı zaman bile hayatımız kararıyor. O nedenle kuralların uygulanması, HES kodu alınarak isim isim takip edilmesi, herhangi bir problem olursa bize ulaşabilme ihtimalleri gayet güzel." diye konuştu.

Saç, cilt bakımı, bebek kozmetiği ve estetik gibi birçok alanda 200'den fazla firma ve temsilcisinin katıldığı fuar, 6 Ekim'e kadar açık kalacak.

Kaynak: MERSİN (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
04/10/2020
Etiketler
mersin, mersinhaber, cnrkozmetik, fuar, kovid19
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Hatay’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Payas ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de yerli buğday tohumlarının hasadı yapıldı
Mersin’in Silifke ilçesinde, 16 dekarlık demonstrasyon alanına ekilen 3 yerli buğday tohumu çeşidinin hasadı yapıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
İGİAD’ın 2021 Yılı İnsani Geçim Ücreti (İgü) 4.134 Tl oldu
Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından yapılan araştırma sonucunda İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartl..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta ruhsatsız silah operasyonunda 2 kişi yakalandı
Kahramanmaraş’ta düzenlenen ruhsatsız silah operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada 4 tabanca, 1 av tüfeği ve silahlara ait çok sayıda ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.