Paylaş
Gültekin Ç. (32) boşanma aşamasında oldukları iddia edilen karısı Gülüser Ç'nin (24) akrabalarıyla kaldığı Yarbay Şemsettin Mahallesi'ndeki eve gitti. Karısı, kayınvalidesi Nuran A. (41) ile baldızı Mislina Y'ye (21) ateş eden zanlı, aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Gülüser Ç. ile annesi ve kız kardeşinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Gültekin Ç, ambulansla kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Çiftin 2 çocuğunun, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alınarak, Sevgi Evleri'ne yerleştirildiği öğrenildi.
AA - Mersin Haberleri
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
03/11/2020
03/11/2020
Etiketler
mersinhaberler, mersinsondakika, mersingundem
mersinhaberler, mersinsondakika, mersingundem
SONRAKİ
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Özdemir’in Kovid-19 testi pozitif çıktı
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de yangın mağduru ailenin ihtiyaçları karşılanacak
Mersin’in Yenişehir ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Ceviz Yetiştiriciliği, Teknolojileri ve Pazarlama Fuarı Antalya’da açıldı
Antalya’da, bu yıl ikincisi düzenlenen Ceviz Yetiştiriciliği, Teknolojileri ve Pazarlama (Ceviz Türkiye 2) Fuarı kapılarını açtı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Çukurova’da sarıya boyanan ayçiçeği tarlaları doğal fotoğraf stüdyosu haline geldi
Türkiye’nin verimli topraklarına sahip Çukurova’da, halk arasında ’’günebakan’’ olarak da adlandırılan ayçiçeği, mayıs-haziran aylarında yapraklarını ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler