Paylaş
Mersin'de kendisini istihbarat görevlisi olarak tanıtarak 2 kişiyi dolandırdığı iddia edilen ve bu kişilerin iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli tutuklandı.
H.K. ve A.O.K, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yandol Büro Amirliğine gelerek, kendisini istihbaratçı olarak tanıtan H.U'nun kendilerinden 100 dolar aldığını ve iş yerlerinden tişört çaldığını öne sürdü.
İş yerindeki güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüpheli H.U'yu düzenledikleri operasyonla yakaladı.Gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Zanlının iş yerinden tişört çalması güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
Kaynak: MERSİN (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
12/09/2020
12/09/2020
Etiketler
mersin, mersinhaber, mersinhırsızlık
mersin, mersinhaber, mersinhırsızlık
SONRAKİ
Yalvaç Belediyesine hediye edilen tank, ilgi görüyor
ISPARTA HABERLERİ, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sergilenmek üzere belediyeye hediye edilen tank, ilgi görüyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mersin’de şelalenin düştüğü suya giren iki çocuk boğuldu
Mersin’in Mut ilçesinde serinlemek için şelalenin düştüğü suya giren iki çocuk boğuldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Tarımda kimyasal ilaçların kullanımını azaltmak için “5D formülünü“ geliştirdi
KAHRAMANMARAŞ HABERLERİ, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tamer Üstüner, tarıms..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Bakan Varank, Hyundai i20 seri üretim başlangıcı töreninde konuştu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kocaeli’de Hyundai i20 seri üretim başlangıcı töreninde açıklamalarda bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler