Paylaş
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi'ndeki bir özel gündüz bakımevinde, velilerin çocuklarına şiddet uygulandığını öne sürmesi üzerine idari soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerin sürdüğü bildirildi. Gündüz bakımevinin "tadilat" adı altında faaliyetine ara verdiği öğrenildi. Öte yandan, veliler de kurum sahibi 2 kişi ile 3 öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
MERSİN (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
07/02/2021
07/02/2021
Etiketler
mersin, haberler, cocuklarasiddet, cocuksiddeti
mersin, haberler, cocuklarasiddet, cocuksiddeti
SONRAKİ
Vali Elban Sarıçam Tarım Alanlarında İncelemelerde Bulundu
Vali Süleyman Elban, Sarıçam ilçesindeki topraksız domates üretim serası, tünel seralarda çilek üretim tarlaları ile modern muz serasında incelemelerde bulunarak yapılan üretimlerle ilgili bilgiler aldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş’ta inşaat alanında toprak kayması sonucu 2 işçi öldü
Kahramanmaraş’ta inşaat alanında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 işçi hayatını kaybetti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da bir öğrenci, evinden bilgisiyarını çalan hırsızı sokakta kaçarken yakaladı
SON DAKİKA Adana’da bir evden bilgisayar çalan şüpheli, ders çalışan ev sahibinin oğlu tarafından sokakta kaçarken yakalandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mevsimlik tarım işçilerinin ramazanda zorlu ekmek mücadelesi
Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden Hatay’a gelen mevsimlik tarım işçileri, ramazanda sıcak altında ekmeklerini kazanmaya çalışıyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler