Kovid-19 Tedavisi Gören Muhittin Böcek’in Sağlık Durumu Nasıl Oldu?

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.
Paylaş

Başhekimlikten yapılan yazılı açıklamada, Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Verilen mekanik desteklerin aşamalı olarak azaltılmaya çalışıldığı vurgulanan açıklamada, "Son 24 saat içerisinde bulguları stabil olup, olumlu gelişmeler olmakla birlikte durumu kritikliğini korumaktadır." ifadesine yer verildi.

Muhittin Böcek 42 gündür yoğun bakımda

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu.

Hastanede takibi yapılan Böcek, sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti.

Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun oluşan Böcek'e daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı.

Kaynak: AA Antalya Haberleri

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
18/10/2020
Etiketler
antalyahaberleri, antalyabelediyesi, muhittinböceksağlıkdurumunasıl, kovid19antalya
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Mersin’de ’’Mobil Kuaför’’ dönemi başladı
Mersin Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen ’’Mobil Kuaför’’ projesiyle vatandaşların ayağına kuaförlük hizmeti götürülüyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş’ta yüksekten düşen genç hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yüksekten düşen 16 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Turkcell, Çin Kalkınma Bankası ile 500 milyon avro tutarında kredi anlaşması imzaladı
Turkcell, altyapı yatırımlarının finansmanı amacıyla geçen yılın aralık ayında mutabakatını duyurduğu Çin Kalkınma Bankası ile 500 milyon avro tutarın..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
İzmir’de Bir Hafta Daha Uzaktan Eğitim Kararı Alındı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter’dan yaptığı açıklama İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle İzmir’de bir hafta daha uzaktan eğitimin devam edeceğin..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.