Paylaş
Antalya'nın Kaş ilçesinde yaşayan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kore gazisi Nebi Er'in cenazesi toprağa verildi.
Çayköy Mahallesi'nde ikamet eden ve Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Kaş Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden 90 yaşındaki Er'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Çayköy Mezarlığı'na getirildi.
Gerekli tedbirler alınarak kılınan cenaze namazının ardından Er'in cenazesi defnedildi.
ANTALYA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
19/12/2020
19/12/2020
Etiketler
antalya, koronavirüs, koregazisi
antalya, koronavirüs, koregazisi
SONRAKİ
2020’de dijital basında en çok hangi haberler yer aldı?
21. yüzyılın dünya için en uzun ve zorlu yılı olmaya aday 2020’nin bitişine sayılı günler kaldı. Covid-19 salgını başta olmak üzere; iklim krizlerinden siyasi tartışmalara pek çok konu gündeme taşınırken, B2Press Online PR Servisi yaklaşık 49,4 milyon haberi analiz ederek, dijital basında en çok yer alan olayları ve siyasi isimleri açıkladı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER

Atakaş Hatayspor’da 3 futbolcunun daha Kovid-19 testi pozitif çıktı
Bordo-beyazlı ekipte, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi Kovid-19’lu futbolcu sayısı 6’ya yükseldi
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Adana’da seyyar arabayı çeken at sıcak ve yorgunluktan bayıldı
Adana’da seyyar araba çeken at, sıcak hava ve yorgunluk nedeniyle bayıldı. Adana Haberler
Ogesti SONDAKIKA
haberler

Antalya’da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Akseki ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler