Kahramanmaraş’ta yalıtım malzemesi kokusundan etkilenen 4 işçi hastaneye kaldırıldı

KAHRAMANMARAŞ HABERLERİ, Kahramanmaraş’ta çalışma yapmak için girdikleri su deposunda yalıtım malzemesi kokusundan etkilenen 4 işçi hastaneye kaldırıldı.
Paylaş

Kahramanmaraş'ta çalışma yapmak için girdikleri su deposunda yalıtım malzemesi kokusundan etkilenen 4 işçi hastaneye kaldırıldı.

Merkez Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi'nde bulunan özel bir otele ait su kuyusunda çalışma yapmak için gelen işçilerden Hasan Ç. (26), kuyu içerisine girerek çalışmaya başladı. Bir süre sonra yalıtım malzemesi kokusundan etkilenerek rahatsızlanan Hasan Ç'nin içeriden çıkmaması sonrasında arkadaşları da kuyuya girdi.

Kuyu içerisindeki kokudan etkilenen Bünyamin Ç. (20), Ö.Ç. (17)  ve Hasan Ç, kendi imkanlarıyla kuyudan çıkarken, arkadaşları E.Ç. (16) içeride kaldı.  

kuyu

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede, baygınlık geçiren E.Ç'nin çıkarılması için itfaiye ekipleri çağrıldı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarılan E.Ç. ve kokudan etkilenen diğer 3 kişi, özel bir hastanede tedavi altına alındı.  Hastaneye kaldırılan 4 kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: KAHRAMANMARAŞ (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
22/09/2020
Etiketler
kahramanmaraş, kahramanmaraşhaber, kahramanmaraşonikişubat, kuyu, yalıtım
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Kepez’e 24 derslikli bir okul daha kazandırıldı
ANTALYA HABERLERİ, Kepez ilçesinde ihtiyacı karşılayamayan Varsak Karşıyaka İlkokulu’nun bulunduğu araziye, mülkiyet problemlerini çözerek 24 derslikli okul yapıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Gurbetçi girişimciden Belçika ve Somali’ye e-ihracat
Türk endüstriyel mutfak üreticileri küresel salgına rağmen ihracat yapmaya devam ediyor. Yal-nızca ısıtıcı ve soğutucu ekipmanları ihracatı son 3 yıld..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yazın Mantara Yol Açan 8 Yanlış !
Yaz aylarında artış gösteren ve en sık görülen cilt hastalıkları içinde yer alan mantar; kaşıntı, kızarıklık, pullanma, sulantı gibi belirtilerle seyr..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta cezaevi firarisi hükümlü yakalandı
KAHRAMANMARAŞ HABERLERİ, Kahramanmaraş’ta, uyuşturucu ticareti suçundan bulunduğu cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.