Kahramanmaraş’ta ortak kullanım alanlarında sigara içme yasağı getirildi

Kahramanmaraş’ta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında meydan, cadde, sokak, park gibi ortak kullanım alanlarında sigara içmek yasaklandı.
Paylaş

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Vali Vekili Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca Kovid-19 ile mücadele için yeni kararlar alındığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kovid19 salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ile sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla ilimizde alınan tedbirlere ek olarak ilave tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda salgınla mücadelede maske kullanımını zaafa uğrattığı için meydan, cadde, sokak, park gibi kamunun ortak kullandığı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasına karar verilmiştir." denildi.

Kaynak: AA Kahramanmaraş Haberleri

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
26/10/2020
Etiketler
kahramanamras, maras, marashaber, covid19
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Hatay’da 2 bin 40 litre sahte içki ele geçirildi
Hatay’ın Arsuz ilçesinde bir evin bahçesinde 2 bin 40 litre sahte içki ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kürsüde Süleyman Demirel Anıldı
Isparta Milletvekili ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özel doktoru ve Başdanışmanı Dr. Aylin Cesur, TBMM’nde kürsüye çıkarak 9. Cumhurbaşkanı S..
Fatih ALTUNBAŞ
haberler
Burdur’da yıldırım düşen minare yıkıldı
Burdur’un Kemer ilçesinde yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, çatısında hasar oluştu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş Valiliğinden Kovid-19 dolayısıyla ’’Ev ziyaretinde bulunmayın’’ uyarısı
Kahramanmaraş Valiliği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ev ziyaretleri yapılmaması uyarısında bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.