Paylaş
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Vali Vekili Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca Kovid-19 ile mücadele için yeni kararlar alındığı belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Kovid19 salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ile sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla ilimizde alınan tedbirlere ek olarak ilave tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda salgınla mücadelede maske kullanımını zaafa uğrattığı için meydan, cadde, sokak, park gibi kamunun ortak kullandığı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasına karar verilmiştir." denildi.
Kaynak: AA Kahramanmaraş Haberleri
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
26/10/2020
26/10/2020
Etiketler
kahramanamras, maras, marashaber, covid19
kahramanamras, maras, marashaber, covid19
SONRAKİ
Hatay’da 2 bin 40 litre sahte içki ele geçirildi
Hatay’ın Arsuz ilçesinde bir evin bahçesinde 2 bin 40 litre sahte içki ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Emekli öğretmen, ata yadigarı asırlık dükkanda külekçilik zanaatını yaşatmaya çalışıyor
Kahramanmaraş’ta, emekli olduktan sonra dedesinden kalan asırlık dükkanın başına geçen öğretmen Ejder Külekci, unutulmaya yüz tutmuş külekçilik mesleğ..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da depremle ilgili provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı
Antalya’da, İzmir depremiyle ilgili sosyal medya hesabından provokatif paylaşım yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de bulunan yaralı leylek tedaviye alındı
MERSİN HABERLERİ, Mersin’in Tarsus ilçesinde boş arazide yaralı halde bulunan leylek, tedaviye alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler