Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen sahte altın operasyonunda yakalanan 19 şüpheliden 8’i tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde, piyasaya sahte ve ayarı düşürülmüş altın sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 19 kişiden 8’i tutuklandı.
Paylaş

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız ve merdiven altı diye tabir edilen atölyelerde kaplama sahte ve ayarı düşürülmüş altın üretildiği ve çevre illerde piyasaya sürülerek haksız kazanç elde edildiği bilgisine ulaştı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatan ekipler, 4 aylık takibin ardından şüphelilerin kimlik ve adres bilgilerini belirledi.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun yönetiminde gerçekleştirilen "Sarı maden" ismi verilen operasyonda, 45 ekip ve 210 polis, Kahramanmaraş, İstanbul ve Sivas'ta belirlenen 4 araç ve 26 adrese baskın yaptı.

Özel harekat ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, 19 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin yakalandığı adreslerdeki aramalarda ise 14 telefon, 1679 vizyon küpe, 21 kolye ve kolye parçası, 17 çift küpe, 42 bileklik ve bilezik parçası, 2 altın ayar test cihazı, 2 yazı ve desen aleti, 28 pul, 12 çeşitli kuyumcular adına düzenlenmiş isim ve ayar damgaları, sahte yarım ve tam altın ile 3 tüfek, 2 kurusıkı tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 7 şüpheli ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

                                                                                                                            KAHRAMANMARAŞ (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
24/06/2021
Etiketler
ogesti, kahramanmaras
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Mersin’de dağ evinde yaşayan genç çiftin cansız bedenleri bulundu
Mersin’de dağ evinde bir kadın tavana asılı vaziyette, eşi ise silahla vurularak ölmüş halde bulundu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Türkiye’de Kadın Olmak Konuşuldu
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi son olarak, ’’Türkiye’de Kadın Olmak’’ konulu pane..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da 1025 kınalı keklik doğaya bırakıldı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde 1025 kınalı keklik doğaya salındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Tek hayalleri Asya bebeği hayatta tutabilmek
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’da Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası 14 aylık Asya Demir, verdiği yaşam mücadelesinde destek bekliyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.