İşaret diliyle İzmir Marşı’nı okudular

ANTALYA HABERKERİ, Serik ilçesinde Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) işitme engelliler kursu öğretmen ve öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla işaret diliyle İzmir Marşı’nı söyledi.
Paylaş

Serik ilçesinde Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) işitme engelliler kursu öğretmen ve öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla işaret diliyle İzmir Marşı'nı söyledi. 

İşitme engelliler kurs öğretmeni Elvan Alataş ile 8 kursiyer, İzmir Marşı'nı işaret diliyle seslendirerek çektikleri videolarla klip hazırladı.  ATASEM Kurs Merkezi Birim Sorumlusu Şeyda Öztürk, yaptığı açıklamada, kurs merkezi bünyesinde bilgisayar, yabancı dil, işaret dili gibi çeşitli kurslarının bulunduğunu söyledi.

antalya izmir marşı

En çok etkinliğe imza attıkları kursun İşitme Engelliler İşaret Dili Kursu olduğunu belirten Öztürk, "Herkesin bildiği ancak cesaret edemediği bir kursumuzdu. İnsanlarımız dersi gördükçe, etkinlikleri yaptıkça özellikle de işaret dilini öğrendikçe taleplerimiz çoğaldı. Pandemi nedeniyle kursumuzu yarıda bırakmak zorunda kaldık. Telafi dersleri düzenledik. Türk işaret dilinde en çok mezun veren kurs merkezi olduk." diye konuştu.

Pandemi nedeniyle kursiyerleri kurs merkezine getiremedikleri için evlerinde kısa videolar çektiklerini aktaran Öztürk, "Videolar birleştikten sonra çok memnun kaldık. Umarım izleyenler de memnun kalır." dedi. 

Kaynak: ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
30/08/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, antalyaserik, izmirmarşı, 30ağustos, zaferbayramı
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Büyük Zafer’in 98. yıl dönümü
OSMANİYE HABERLERİ, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Erdemli’de avokado fidanı üretimi yapılacak
Mersin’in Erdemli ilçesinde hazırlanan proje ile avokado çekirdeklerinden fidan, geriye kalan meyvesinden ise avokado yağı üretilecek.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta misafir gibi davranarak hırsızlık yapan iki şüpheli yakalandı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, misafir gibi davranarak girdikleri apartmanlarda hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kadın vatandaşlarca yakalan..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kaş Belediye Meclisinde Meis Adası sakinleriyle ilişkiler ele alındı
ANTALYA HABERLERİ, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş ile Yunanistan’ın Meis Adası halkının bugüne kadar hiçbir sorun yaşanmadığını, iç içe bir ha..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.