Paylaş
İmamoğlu paylaşımında, "Evine Dönüyor! Mart ayında İngiltere’deki müzayedede rekor fiyata satılan Kanuni Sultan Süleyman portresi eser alıcısı tarafından İBB’ye bağışlanmıştır. Böylesi kıymetli bir eserin İstanbul’a bağışlanması ve İBB’ye duyulan güven gurur verici. İstanbul’a hayırlı olsun." ifadesini kullandı.
Kanuni Sultan Süleyman'ın portrede 43 yaşında olduğu düşünülüyor
İngiltere'de müzayede evi Sotheby's'in yaptığı açık artırmada Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi 350 bin sterline (4 milyon TL) satıldı.
Sotheby's'den yapılan açıklamada portrenin 19’uncu yüzyıldan bu yana Fransız bir aileye ait olduğu belirtildi.
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Fatih ALTUNBAŞ
Admin
Yayın tarihi:
02/05/2021
02/05/2021
Etiketler
kanunisultansuleyman, istanbul, ekremimamoglu, portre
kanunisultansuleyman, istanbul, ekremimamoglu, portre
SONRAKİ
Son yılların yükselen mesleği ’’koçluk’’, kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor
Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) Türkiye Başkanı Nuray Akmeriç, iş ve özel hayatlarında daha etkin ve başarılı olmak isteyen insanlarla, çalışanların verimliliğini arttırmak isteyen şirketlerin en çok başvurduğu ’’koçluk’’ mesleğine kadınların daha fazla ilgi gösterdiğini bildirdi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Osmaniye’de gübre yüklü kamyon yolda giderken alev aldı
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde seyir halindeki gübre yükle kamyonda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da göçmen taşıyan otomobil polis aracına çarptı
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, sınırı yasa dışı yollarla geçtiği belirlenen Suriyelileri taşıyan otomobilin çarptığı ekip aracındaki bir polis hafif yar..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Masum ve Savunmasızlar için Biyoterörizm
Türkiye’nin yeni bilim, kültür ve fikir dergisi ScienceUP Ağustos sayısıyla okurlarıyla buluştu. Derginin dördüncü sayısında koronavirüs salgını sonra..
Ogesti SONDAKIKA
haberler