Paylaş
Yanlarında getirdikleri poşetlere sahil ve kumsallardaki atıkları dolduran öğrenciler, daha sonra bunları çöpe taşıdı.
Etkinliğe katılan İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, öğrencilere dernek olarak destek verdiklerini söyledi.
Müsilaj (deniz salyası) sorunuyla karşılaşmamak için bu tür etkinlikleri önemsediklerini dile getiren Kara, öğrencilerin bu bilinçle hareket etmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.
HATAY (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
26/06/2021
26/06/2021
Etiketler
ogesti, hatay
ogesti, hatay
SONRAKİ
Mersin’de dün başlayan orman yangını kontrol altına alındı
İlçe merkezine 51 kilometre uzaklıktaki Kuşçular Mahallesi’nde yer alan ormanlık alanda, dün akşam saatlerinde çıkan yangını söndürmek için bölgeye sevk edilen ekipler, sabah saatlerine kadar alevlere karadan müdahale etti. Dik yamaç, sarp ve engebeli arazi şartlarından dolayı ulaşım zorluğu yaşanan bölgede, iş makineleri tarafından yol açma çalışması yapıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana Demirspor, kaleci Emilijus Zubas’ı transfer etti
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, kaleci Emilijus Zubas’ı kadrosuna kattı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Marmaris’teki orman yangınında motosikletiyle alevlerin arasında kalan genç, hayatını kaybetti
Muğla’nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangından motosikletiyle uzaklaşırken kaza yapan bir kişi alevlerin arasında kalarak hayatını kay..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta park halindeyken hareket eden tır iş yerlerine çarparak durdu
Kahramanmaraş’ta park halinde olduğu iddia edilen tır, henüz öğrenilemeyen bir nedenle hareket edip iş yerlerine çarparak durdu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler