Hatay’da Çevreye, Doğaya ve Hayvanlara Zarar Veren 61 Kişiye 190 Bin TL Ceza Kesildi

Hatay’da jandarma ekipleri, ekim ayında çevreye, doğaya ve hayvanlara zarar veren 61 kişiye para cezası uyguladı.
Paylaş

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından, ekim ayında çeşitli denetimler gerçekleştirdi.

Ekipler, çevreye, doğaya ve hayvanlara zarar verdiği iddiasıyla 63 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla salıverildi. İfadelerinin ardından serbest bırakılan 61 kişiye de 190 bin 956 lira idari para cezası kesildi.

AA - Hatay Haberleri

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
07/11/2020
Etiketler
hatay, hayvanlar, doga, paravezası
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Dr. Aylin Cesur, TBMM konuşmasında, ’’başkanlık sistemine ve hükümete yüklendi’’
Alacakların yeniden yapılandırılması teklifi TBMM’de görüşülürken, Meclis kürsüsünden esnafın ve işsizlerinin durumunu dile getiren İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, konuşmasında ekonominin geldiği durum için başkanlık sistemine ve hükümete yüklendi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Osmaniye’de Azerbaycan’a destek konvoyu oluşturuldu
Osmaniye’de, sivil toplum kuruluşlarınca Azerbaycan’a destek için ’Gardaşlık zamanı’ sloganıyla araç konvoyu oluşturuldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Sarıkeçili Yörükleri 1000 yıllık tarihi yolculuğunu develerle sürdürüyor
Anadolu’nun konargöçerlik yaşam tarzının son temsilcilerinden Sarıkeçili Yörükleri, mevsim değişikliklerinde yaptıkları tarihi yolculuğu gelişen tekno..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta Ağaca çarpan otomobil ikiye bölündü: 1 ağır yaralı
Kahramanmaraş’ta aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin ağaca çarpıp ikiye bölünmesi sonucu sürücüsü yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.