Paylaş
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar gereğince, Hatay'da 65 yaş ve üzeri vatandaşların 10.00-16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilmelerine karar verildiği hatırlatıldı.
Söz konusu saatler dışında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzerindekilerin toplu taşımada kullandıkları "Hatay Kart"larının aktif olmayacağının ifade edildiği açıklamada, vatandaşların hem kendisi hem de toplum sağlığı için alınan kurallara uymaları konusunda özen göstermesi istendi.
AA
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
15/11/2020
15/11/2020
Etiketler
hatay, hatayhaberleri
hatay, hatayhaberleri
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta bıçakla yaralanan kişi öldü
Kahramanmaraş’ta bıçakla yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş’ta park halindeyken hareket eden tır iş yerlerine çarparak durdu
Kahramanmaraş’ta park halinde olduğu iddia edilen tır, henüz öğrenilemeyen bir nedenle hareket edip iş yerlerine çarparak durdu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil 6 araca çarptı
Kahramanmaraş’ta ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil 6 araca çarptı. Sondakika
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatayspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları
Atakaş Hatayspor, Süper Lig’in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü Galatasaray’ı ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Ogesti SONDAKIKA
haberler