Paylaş
Hatay'ın Belen ilçesinde 360 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirilen otomobildeki 2 kişi gözaltına alındı.
İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili uygulama noktasında durdurdu. Araçta arama yapan polis, 360 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı.
Kaynak: HATAY (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
05/01/2021
05/01/2021
Etiketler
hatay, hatayhaber, hataybelen, kaçaknargile
hatay, hatayhaber, hataybelen, kaçaknargile
SONRAKİ
Rönesans, Rusya’nın en büyük havalimanı Sheremetyevo’nun pistini yeniledi
Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı Sheremetyevo\\\'nun 1 numaralı pistini 10 ay gibi rekor bir sürede yeniledi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana’da yüksekten düşen işçi hayatını kaybetti
Adana’da atölyede temizlik yaptığı sırada dengesini kaybeden işçi, yaklaşık 3 metreden düşerek yaşamını yitirdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kamyonetin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kozan’da ’’Hayat Boyu Öğrenme Haftası’’ etkinlikleri
Adana’nın Kozan İlçesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kozan Kent Konseyi Başkanlığı işbirliği ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliği yapıl..
Ogesti SONDAKIKA
haberler