E-ticaretin geleceğini yapay zekâ belirleyecek

Tüm dünyayı tek tuşla ulaşılabilen küresel bir pazara dönüştüren e-ticaret, bilgi ve iletişim teknolojilerindeki yenilikçi çözümlerle her geçen gün hızla gelişiyor. 2021 sonunda dünya genelinde 5 trilyon dolar seviyesine ulaşması beklenen e-ticaretin yakın geleceğine hakim olacağı görülen en büyük dönüşüm ise yapay zekâ uygulamalarıyla yaşanacak.
Paylaş

Yapay zekâ ve e-ticareti derinlemesine inceledik” Topladıkları verileri hızla işleyen ve bu verileri yerleştirildikleri sistemlerin kullanıcıları için bilgi ve önerilere dönüştüren yapay zekâ altyapıları, e-ticaret süreçlerinin farklı aşamalarında sohbet robotları, akıllı asistanlar olarak karşımıza çıkıyor. Fakat tüm dünya, yapay zekâ algoritmalarıyla e-ticarette yapılabilecekler konusunda henüz daha yolun başında olunduğuna hem fikir. Sektörün profesyonelleri kadar bireysel kullanıcıların da ilgisini üzerinde toplayan bu konuda önemli bir kaynak sunan “E-Ticaret &Tam Zamanı-Yapay Zekâ Destekli E-Ticaret Projeleri” adlı kitap, geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft CEO’su Bilgisayar Mühendisi Yüksel Eminoğlu’nun kaleme aldığı kitap, e-ticaret ve yapay zekâ uygulamalarının bugünü ve geleceğine dair detaylı bir içerik sunuyor. Kitap hakkında bilgiler veren Yazar Yüksel Eminoğlu, “Bu çalışmamızla okurlara, e-ticarette yapay zekâ uygulamalarından son dönemde büyük önem kazanan veri güvenliği altyapılarına, başarılı satış süreçleri ve yenilikçi rekabet stratejileri geliştirilmesinden sıkça sorulan soruların yanıtlarına dek zengin bir içerik sunuyoruz. Online ticarette tüm dünyanın gündemini uzun bir süre meşgul edecek olan yapay zekâ ve e-ticaret etkileşimini derinlemesine inceleyerek çok merak edilen bu alana ışık tutmaya çalıştık. Konuyla ilgili az sayıdaki yerli kaynaktan biri olan çalışmamızı, e-ticaretin tüm paydaşları için güvenilir kaynak ihtiyacının yoğun olduğu bu alanda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum” dedi. Papatya Bilim Yayınları tarafından yayınlanan “E-Ticaret &Tam Zamanı-Yapay Zekâ Destekli E-Ticaret Projeleri” kitabı, online sipariş ve kitap marketlerden temin edilebiliyor.

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
21/11/2021
Etiketler
yapayzeka, eticaret, sanalasistan
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Covid Geçirenler Spor Yapmadan Önce Doktorunuza Başvurun
Sağlıklı yaşamın vazgeçilmez gerekliliği olan düzenli beslenme ve egzersiz yanlış yapıldığında can kayıplarına varan sonuçlara neden olabiliyor. Yanlış yapılan pilates, yoga ve benzeri egzersizler, özellikle bağlarda ve eklemlerde hasar yaratırken, doğru beslenme ve egzersizle birlikte yapıldığında erken ölüm riskini yüzde 30’a kadar azaltıyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
İkinci El Araç Alış-Satış İşlemlerinde ’’Güvenli Ödeme Hizmeti’’
Yapı Kredi, hayata geçirdiği ’’Güvenli Ödeme Hizmeti’’ ile ikinci el araç satışlarında hem alıcıyı hem de satıcıyı güvence altına almayı amaçlıyor...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
El ve ayaklarda uyuşma B vitamini eksikliğine işaret edebilir
Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nden Hematolog Dr. Öğr. Üyesi Aliihsan Gemici, B vitamini eksikliğinin vücuttaki belirtilerine ilişkin olarak, ’’Der..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’da Saimbeyli Belediye Başkanı Gökçe’nin darbedilmesine kınama
ADANA HABERLERİ, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda çıkan arbede sırasında Saimbeyli Belediye Başkanı Mus..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.