Paylaş
Başkan Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19 testi yaptırdığını belirtti.
Testin sonucunun pozitif çıktığını bildiren Çetin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Değerli hemşehrilerim, Kovid-19 salgınının ilk görüldüğü günden bu yana aralıksız çalışmalara ve hemşehrilerimizle görüşmelerime devam ettim. Riskin olduğunu ve günün birinde bunu yaşayacağımı biliyordum. Biraz önce Kovid-19 test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Çok güçlüyüm ve genel sağlık durumum iyi. Bir süre çalışmalarıma evden devam edeceğim. Son 5 gün içerisinde benimle temasta bulunanlardan test yaptırmalarını önemle rica ediyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere."
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
22/10/2020
22/10/2020
Etiketler
adana, adanacukurova, sonercetin
adana, adanacukurova, sonercetin
SONRAKİ
Sidney Sam, en iyi futbolunu Antalyaspor’da oynamak istiyor
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor’un yeni transferlerinden orta saha oyuncusu Sidney Sam, en iyi futbolunu Antalya’da oynamak istediğini söyledi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta ’’UNESCO Lansman Toplantısı’’ düzenlendi
Kahramanmaraş’ın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Edebiyat Kategorisi\'ne dahil edilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana’daki orman yangınına havadan müdahale tekrar başladı
SON DAKİKA Adana’nın Kozan ilçesinde devam eden orman yangınına havanın aydınlanmasıyla havadan müdahale edilmeye tekrar başlandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler