Paylaş
Gökçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 Kasım'da test yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını söyledi.
Evde karantinada olduğunu ifade eden Gökçel, "Oğlumla beraber yaptırdığımız test pozitif çıktı. Şu an evdeyiz. Filyasyon ekiplerinin verdiği ilaçlarla tedavimizi oluyoruz, karantinadayız. Hafif bir halsizlik var, kötü bir durum yok." diye konuştu.
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da sosyal medya hesabından Gökçel'e geçmiş olsun temennisinde bulundu.
AA
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
23/11/2020
23/11/2020
Etiketler
mersin, chp, cengizgökçel
mersin, chp, cengizgökçel
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta Koronavirüsü yenen hemşirelerden ’’maskesiz dolaşmayın’’ uyarısı
Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde görev yapan hemşireler Nilüfer Türkmen ve Nesrin Saygılı, yakalandıkları yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenip mesaiye yeniden başladı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Yatırım teşvik belgelerinde rekor
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: “Düzenlediğimiz 1200 teşvik belgesiyle yeni bir zirveye ulaştık.“...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Küçük Erdal’ı annesinin sevgisi hayata bağlıyor
Antalya’da 8 aylıkken böbrek kanseri tedavisi gören, 3 yaşındayken otizm teşhisi konulan 12 yaşındaki Erdal Türkmen, annesinin ilgi ve sevgisiyle haya..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Hatay, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler