Paylaş
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İl Temsilcisi Şerafettin Acar, Cumhuriyet Meydanı'nda farkındalık stantı açtı.
Etkinlikte vatandaşlara lösemi hastalığı hakkında bilgi verildi, broşür dağıtıldı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü öğrencileri de etkinliğe destek verdi.
AA - Burdur Haberleri
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
06/11/2020
06/11/2020
Etiketler
burdurhaberleri, losemilicocuklarhaftasi
burdurhaberleri, losemilicocuklarhaftasi
SONRAKİ
Çukurova’da yetiştirilen renkli ’’gelincik’’ pamuğunun hasadı yapıldı
Adana Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitü Müdürlüğünce yürütülen ’’Çukurova’nın Renkli Pamuğu, Tekstilin Yeni Umudu’’ projesi kapsamında yetiştirilen ’’gelincik’’ çeşidi renkli pamuğun hasadı gerçekleştirildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Burdur’dan Antalya’ya kaçak silah götüren kişi yakalandı
BURDUR HABERLERİ, Burdur’dan Antalya’ya kaçak iki tabanca götüren kişi yakalandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Osmaniye Belediyesince hazırlanan yardım tırı İzmir’e uğurlandı
Osmaniye Valiliği himayesinde Osmaniye Belediyesince İzmir’deki depremzedeler için hazırlanan yardım malzemesi dolu tır, törenle uğurlandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kahramanmaraş’ta DEAŞ operasyonunda 3 kişi yakalandı
Kahramanmaraş’ta terör örgütü DEAŞ\'e yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler