Bugün 23.914 vaka tespit edilirken, 262 kişi hayatını kaybetti.

Fahrettin Koca: Vaka sayımız 23.914. Can kaybımız 262. Tablodaki ciddi seyri kontrol altına almak ve can kayıplarını azaltmak için elimizdeki imkân tedbirler ve aşıdır.
Paylaş

Fahrettin Koca: 

- Vaka sayımız 23.914. Can kaybımız 262. Tablodaki ciddi seyri kontrol altına almak ve can kayıplarını azaltmak için elimizdeki imkân tedbirler ve aşıdır. Tam doz aşılarımızı olup toplum bağışıklığını sağlayalım. Maske, mesafe, temizlik kuralı şu an vazgeçilmezimiz.

- AKSARAY, %75’in üzerine çıkan ilk doz aşı oranıyla Covid-19’a karşı Mavi risk grubundaki iller arasında! Aksaray, ikinci doz aşı hızında diğer illere örnek olmalı. Şimdiden tebrikler!

- IĞDIR, %75’in üzerine çıkan ilk doz aşı oranıyla Covid-19’a karşı Mavi risk grubundaki iller arasında! Iğdır, ikinci doz aşı hızında diğer illere örnek olmalı. Şimdiden tebrikler!

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Fatih ALTUNBAŞ
Admin
Yayın tarihi:
08/09/2021
Etiketler
koronavirüs, sağlık, virüs, sayı, aşı
.
SONRAKİ
VALİ SÜLEYMAN ELBAN’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI
Sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
Fatih ALTUNBAŞ
fatih
BENZER İÇERİKLER
Filasyon Ekiplerinin Sayısı Neden Artırıldı ?
Filyasyon Nedir? Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Prof.Dr. Atilla Ataç, koronavirüs hastalığı hakkında bir çok şüphelerinin bulunduğunu belirt..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası
Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 1. ayak yarışları, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yapılıyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Yarım asırlık şifa kapısının şehir hastanesine uzanan yolculuğu
Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.