Antalya’da “yüksek sesle müzik yayını“ kavgası: 2 yaralı

SON DAKİKA Antalya’nın Alanya ilçesinde bir iş yerinde yüksek sesle müzik yayını yapıldığı gerekçesiyle çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir iş yerinde yüksek sesle müzik yayını yapıldığı gerekçesiyle çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. 

Çarşı Mahallesi'nde eğlence mekanı sahibi C.B. (33), yüksek sesle müzik yayını yaptığı gerekçesiyle çalışanı C.D. (25) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın ardından C.D'nin olayı anlattığı ağabeyi A.D. (29), iki av tüfeğiyle geldiği iş yeri önünde rastgele ateş açtı.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği iş yeri çalışanlarından Ş.B. sağ bacağından yaralandı. Olay yerine gelen polis ekiplerine de bir el ateş eden A.D. uyarı ateşinin ardından teslim oldu.

Tüfek saçmalarından dolayı ayağından hafif yaralanan A.D, doktor raporunun ardından kardeşi C.D. ile emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli A.D. "kasten yaralama", "genel güvenliğin tehlikeye sokulması" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklandı, kardeşi C.B. serbest kaldı.

Kaynak: ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
20/08/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, antalyaalanya, kavga
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Burdur’da bir mahalle karantinaya alındı
SON DAKİKA Burdur’un Kemer ilçesinde bir mahalle, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Terör örgütü YPG/PKK’ya aralıkta ağır darbe
Türkiye’nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için bebek ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü YPG/PKK’ya yönelik aralık ayında dü..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de sahte içki denetiminde 32 litre etil alkol ele geçirildi
Mersin’in Silifke ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde 32 litre etil alkol ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Sarı’nın naaşı memleketi Kahramanmaraş’a getirildi
Pençe Kartal-2 harekat bölgesinde yer alan Gara’da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından Uzman Çavuş Hüseyin Sar..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.