Paylaş
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 8'i cezaevine gönderildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Yaklaşık üç ay süren çalışmanın ardından belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, aralarında bir avukatın da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 8'i çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, avukat adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, yürütülen çalışma kapsamında 28 kişi hakkında da uyuşturucu kullanma ve bulundurmaktan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
Antalya Haber AA
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
07/01/2021
07/01/2021
Etiketler
antalya, antalyahaberler
antalya, antalyahaberler
SONRAKİ
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin hukuki süreçle ilgili aile avukatından açıklama
Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Kemal Yavuz, BBP’nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterin düşmesi olayını örgütlü bir cinayet olarak değerlendirdiklerini söyledi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kadirli ve Düziçi’nde Erdoğan’ın açıklaması ilgiyle izlendi
Osmaniye’nin Kadirli ve Düziçi ilçesinde vatandaşlar, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasını ilgiyle izledi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Red Bull Challengers İzmir’de koşu gerçekleştirdi
Türkiye’nin önemli maratonlarından Maratonİzmir, İzmir’de koşuldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
İşadamı Adem Mağralı, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı
İşadamı Adem Mağralı , Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mağralı Mesajında, ’’Çanakka..
Ogesti SONDAKIKA
haberler