Paylaş
Antalya'nın Alanya ilçesinde Ukrayna uyruklu turist denizde boğuldu.
Kargıcak Mahallesi'ndeki bir otelde eşi Alina A. ile tatil yapan Ukrayna vatandaşı Radzh A. (35) serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra dalgalar nedeniyle suda batıp çıkan Radzh A.'yı Rus turist Marsel G. (31) karaya çıkardı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Radzh A. , kurtarılamadı. Turistin cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Kaynak: ANTALYA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
19/08/2020
19/08/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, antalyaalanya, deniz, tatil, turist, boğulmak
antalya, antalyahaber, antalyaalanya, deniz, tatil, turist, boğulmak
SONRAKİ
Antalya’da fabrika yangını
SON DAKİKA Antalya Organize Sanayi Bölgesi\'nde (OSB) bir fabrikada başlayan yangını itfaiye ekipleri söndürmeye çalışıyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 hazırlıklarını sürdürüyor
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım, Antalya kampındaki çalışmalarını sürdürüyor.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Mersin’de yangın mağduru ailenin ihtiyaçları karşılanacak
Mersin’in Yenişehir ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da çıkan ev yangınında yaşlı kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
SON DAKİKA Antalya’da yangın çıkan evde mahsur kalarak dumandan etkilenen yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler